Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Nipinurk: Kreeka jogurt ja kumkvaat maitsvas seltskonnas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Tummine kreeka jogurt lisanditega sobib nii magustoiduks, hommikueineks kui ka maitsvaks vahepalaks. Corfu püsielanikud lisavad sinna näiteks marmelaadis kumkvaati ehk kääbusapelsini – tegemist on küllaltki intensiivse maitsega puuviljaga.

Tarvis läheb: kreeka jogurtit, röstitud mandleid, kumkvaati marmelaadis (võid asendada ka apelsinimarmelaadiga), veidi mett, soovi korral värskeid marju

Valmistamine: säti magustoidukausikesse paar supilusikatäit kreeka jogurit, kumkvaaditükikesi, soovi korral veidi mett, puista see üle röstitud mandlipuruga. Soovi korral võid lisada mõnusaid suviseid marju.

Head isu!

Tagasi üles