/nginx/o/2017/03/20/6473995t1h7b4c.jpg)
Eestis tarbitakse aastas ligi kaks miljonit kilogrammi ketšupit. Eesti kastmete turuliidri Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli sõnul süüakse Eestis aastas sama palju ketšupit inimese kohta kui näiteks Rootsis.
Eestis tarbitakse aastas ligi kaks miljonit kilogrammi ketšupit. Eesti kastmete turuliidri Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli sõnul süüakse Eestis aastas sama palju ketšupit inimese kohta kui näiteks Rootsis.
«Keskmiselt tarbib üks Eesti elanik aastas umbes 1,6 kilo ketšupit, millest enam kui kilo moodustavad kindlasti Felixi ketšupid,» sõnas Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol. Ketšupit tarbitakse enim grillihooajal, mis kestab maist juulini.
Viiloli sõnul näitavad läbiviidud tarbijauuringud, et Eesti ketšupiturul tehtavaid ostuvalikuid kujundab toote maitse ja seda ülekaalukalt – lausa 80 protsenti eestlastest hindab ketšupi ostmisel enim selle maitset.
HUVITAVAID KETŠUPIFAKTE