Lasnamäele kerkib järjekordne kortermaja

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikuri41 majad.
Liikuri41 majad. Foto: Sven Soome

Lasnamäe muudkui areneb: Vana-Kuuli ja Liikuri tänava nurgale kerkib järjekordne 33 korteriga kortermaja. 

Tegemist on neljanda majaga Liikuri41 projektist, mida arendab Colonna Kinnisvara. Nurgakivi pannakse hoonele 31. märtsil. Kokku on plaanis ehitada viis maja. 

Arendaja hinnangul tasub ehitus igal juhul ära, sest Lasnamäel valitseb endiselt uute kvaliteetsete elamispindade nõudlus. Niisiis kerkibki kaheksakorruseline elamu, kus ruumi 33 perele. 

Foto: Liikuri41

Kortermaja ehitab ehitusettevõte Messiehitus OÜ, maja saab valmis 2018. aasta jaanuaris. 

«Oleme kolme esimese maja korterid, mida on kokku 99, suutnud edukalt uutele klientidele üle anda. Saame klientidelt kiitvat tagasisidet nii kortermaja ehituse kvaliteedile, konkurentsivõimelisele hinnatasemele kui ka üldisele piirkonnale arengule», rõhutab Colonna Kinnisvara juhatuse esimees Marek Õunamägi.

Foto: Liikuri41

Piirkonna väärtust tõstab arendaja hinnangul fakt, et Tondiraba asum on tulevikus olulisel kohal Lasnamäe üldplaneeringu elluviimise seisukohalt – uus nüüdisaegne elukeskkond, terve asum uute tänavate, kaupluste, koolide, lasteaedade ja puhkealadega.

Ühe- kuni neljatoaliste korterite hinnavahemik on 67 000 – 153 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles