Video ja pildid: ehituskogemuseta paar tegi vanast koolibussist luksusliku elamu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Expedition Happiness

Loominguline paar muutis interneti abiga vana koolibussi koduseks pesaks, millega seejärel tuhandeid kilomeetreid rändas. Sõidukis leidub nii köök, magamistuba, WC kui ka duširuum.

Saksamaalt pärit filmitegija Felix Starck ja muusik Selima Taibi muutsid 1996. aasta kollase koolibussi hubaseks koduks, millega seejärel Alaskalt Põhja-Ameerikasse reisisid. 

«Meie jaoks muutus Berliini suurlinna-elu igavaks, nii et otsustasime osta 20-aastase koolibussi. Paar nädalat hiljem lendasime Ameerikasse, kus hakkasime masinat ümber ehitama. See võttis aega umbes kolm kuud, kuid oleme tulemusega väga rahul» kommenteerisid Felix ja Selima.

Projekt oli algusest peale väga riskantne – paar ostis bussi internetist 9500 dollari eest, seda eelnevalt nägemata. Kuid mõlemal on alati olnud seiklejahing; Starck on võtnud üles dokumentaalfilmi sellest, kuidas tegi rattaga 365 päeva jooksul maailmale ringi peale. Taibi valmistas filmile muusika.

Foto: Expedition Happiness
Foto: Expedition Happiness

Ehitusvallas ei olnud kummalgi kogemusi, seetõttu valmis kogu buss internetist leitud informatsiooni abil. Lõpptulemus sai aga hämmastav ning kogu bussi on võimalik lähemalt vaadata videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles