Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: avokaado-kreveti-kodujuustu salat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Avokaado sobib suurepäraselt nii soolaselt kui ka magusalt, hommikul, õhtul ja vahepeal. See sobib krevettidega imeliselt kokku ja kodujuust ning suts majoneesi täiendavad seda kombot lihtsalt suurepäraselt, kirjutab toidublogija Kadri Raig.

Vaja läheb:

  • 1 keskmine avokaado
  • 200 g krevette soolvees
  • 200 g kodujuustu
  • 60 g majoneesi
  • Soola

1. Haki avokaado umbes 1x1 cm kuubikuteks.

2. Sega kokku ülejäänud kraamiga. Mõned krevetid võid kaunistuseks jätta.

3. Maitsesta soolaga ja serveeri endale meelepärasel moel.

 * Avokaado saab kuubikuteks eriti lihtsalt näiteks nii, et lõikad selle pooleks ja eemaldad kivi. Seejärel lõikad noaotsaga avokaado koore sees läbi kõigepealt umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja siis risti uuesti ning uuristad viljaliha lusikaga sealt välja.

Tagasi üles