Ilm läheb järjest soojemaks ja üha enam tekib tahtmine jäätist süüa. Kuigi jäätis peabki olema külm, ei taha keegi, et see oleks niivõrd kivikõvaks külmunud, et seda ei saa pakist väljagi võtta.
Oluline kööginipp: parim meetod jäätise säilitamiseks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lifehacker õpetab selle probleemi vältimiseks ühe imelihtsa nipi. Enne kui paned jäätise sügavkülmikusse, pista see õhukindlasse kilekotti. Pigista suurem osa õhust välja (kuid mitte päris kõike) ja sulge kott.
Keep icecream soft in the freezer, put it in a ziplock bag #lifehacks #foodhacks pic.twitter.com/AbhmdXIkDi
— Life Hacker (@EasyLifeHackers) December 3, 2016
Õhk, mis jääb jäätisega kotti, takistab sel kivikõvaks külmumast. Nii saad kohe lusikaga jäätise kallale asuda. Kui aga jäätis on juba kõvaks külmunud, torka lusikas kuuma vette, et omale vajalik portsjon pakist kätte saada.