Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Oluline kööginipp: parim meetod jäätise säilitamiseks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Vida Press

Ilm läheb järjest soojemaks ja üha enam tekib tahtmine jäätist süüa. Kuigi jäätis peabki olema külm, ei taha keegi, et see oleks niivõrd kivikõvaks külmunud, et seda ei saa pakist väljagi võtta.

Lifehacker õpetab selle probleemi vältimiseks ühe imelihtsa nipi. Enne kui paned jäätise sügavkülmikusse, pista see õhukindlasse kilekotti. Pigista suurem osa õhust välja (kuid mitte päris kõike) ja sulge kott.

Õhk, mis jääb jäätisega kotti, takistab sel kivikõvaks külmumast. Nii saad kohe lusikaga jäätise kallale asuda. Kui aga jäätis on juba kõvaks külmunud, torka lusikas kuuma vette, et omale vajalik portsjon pakist kätte saada.

Tagasi üles