Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: juustuomlett rohelise sibula, koriandri ja tšilliga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig näitab, milline on tema lemmikomlett ja lubab, et mingit suurt kunsti selles ei ole. Omletis on omavahel ülihästi kokku sobivad maitsed, natuke venivat juustu ja ongi olemas.

Vaja läheb:

  • 2 muna
  • Peotäis värsket koriandrit (u 20 g)
  • Peotäis rohelist sibulat (u 20 g)
  • 0,5 värsket punast tšillit või maitse järgi tšillihelbeid
  • 25 g riivitud juustu
  • Soola-pipart
  • Praadimiseks veidi õli

1. Haki koriander ja sibul peenikeselt ning tõsta kaussi.

2. Haki veel peenemalt ka tšilli või pudista samasse kaussi tšillihelbed.

3. Löö samasse kaussi lahti munad, maitsesta soola ja pipraga ning klopi ühtlaseks.

4. Kuumuta pannil keskmisele kuumusele tilgake õli ning aja munasegu pannil ühtlaselt üsna õhukese kihina (ca 1 cm) laiali.

5. Laota omletile ka riivjuust ning kata pann kaanega, kuni muna hüübib ja juust sulab.

6. Panni alt kuumuse võib vähemalt minu pliidil maha keerata juba siis, kui juustu lisan. Kaane all küpseb muna kenasti järelkuumuses lõpuni.

Tagasi üles