/nginx/o/2017/04/12/6541877t1haf0b.jpg)
Kellele meist poleks põhjustanud meelehärmi see, et keedumuna on kehv koorida, kollane tõmbub halliks ja muna laguneb. Seda juhist kasutades ei teki munade perfektseks keetmisega enam kunagi ühtki probleemi.
Kellele meist poleks põhjustanud meelehärmi see, et keedumuna on kehv koorida, kollane tõmbub halliks ja muna laguneb. Seda juhist kasutades ei teki munade perfektseks keetmisega enam kunagi ühtki probleemi.
Selleks, et ennetada jamasid, tee nii:
Tasub kindlasti proovimist, sest säärane meetod on tõesti ainus, mis aitab ideaalseid keedumune valmistada. Keeduvette soola, sooda või äädika lisamine võib vale keetmismeetodi korral täielikku läbikukkumist ehk leevendada, kuid õigesti saavad nad keedetud vaid nii.
Allikas: Brightside