- 2 osa mett
- 2 osa Sriracha kastet
- 1 osa tumedat sojakastet
- 1 osa õli
- Kanapoolkoibi või -tiibu, täpselt nii palju kui suur isu on
1. Sega omavahel kõik marinaadi ained.
2. Kalla marinaad väljavalitud kanatükkidele ning püherda neid selles korralikult. Ideaalis jäta üleöö marineerima, kui aega pole, siis minimaalselt pooleks tunniks. Marineerimise ajal keera tükke vahepeal ümber, et kõik ühtlaselt maitsestuks.
3. Küpsetamiseks eelsoojenda ahi 200 kraadini.
4. Säti kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile nii, et nende vahele ka väikesed vahed jääksid.
5. Küpseta umbes 30 minutit kanatükke vahepeal ümber keerates ning ülejäänud marinaadiga pintseldades.
6. 10 minutit enne valmimist säti kanatükkide ilusaimad pooled üles, pintselda veel kord marinaadiga ning raputa peale ohtralt seesamiseemneid.
NB! Loomulikult võid neid koivakesi ka grillil teha või koibade asemel tiibu kasutada.