Juba mõne päeva pärast on kätte jõudnud lihavõtted. Miks mitte valmistada pühadelauale rõõmus saiast jänku, mis toob naeratuse suule nii lastel kui ka täiskasvanutel.
Tee ise: vahva saiast jänku pühadelauale
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- Päts saia või kaks kuklit
- Dipikastet
- Kaunistuseks silmad (kleebitavad või näiteks pipraterad)
- Üks komm ninaks
- Hambatikke
Tee nii:
- Lõika saiapätsist välja jänese keha ja pea. Keha osa uurista seest tühjaks. Ülejäänud saiast lõika välja kaks kõrva.
- Hambatikkude abil kinnita pea keha külge ning kõrvad pea külge.
- Pähe lisa silmad ja nina. Lisa dipitops uuristatud kehasse. Kaunistuseks võib veel lisada saiast sabatuti.
- Serveeri porgandite ja muude juurikatega, mida on hea dipi sisse kasta.