Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2017/04/14/6551243t1h7671.jpg)
Juba mõne päeva pärast on kätte jõudnud lihavõtted. Miks mitte valmistada pühadelauale rõõmus saiast jänku, mis toob naeratuse suule nii lastel kui ka täiskasvanutel.
Vaja läheb:
- Päts saia või kaks kuklit
- Dipikastet
- Kaunistuseks silmad (kleebitavad või näiteks pipraterad)
- Üks komm ninaks
- Hambatikke
/nginx/o/2017/04/14/6551257t1hf51f.jpg)
/nginx/o/2017/04/14/6551255t1hb234.jpg)
/nginx/o/2017/04/14/6551253t1h6f16.jpg)
Tee nii:
- Lõika saiapätsist välja jänese keha ja pea. Keha osa uurista seest tühjaks. Ülejäänud saiast lõika välja kaks kõrva.
- Hambatikkude abil kinnita pea keha külge ning kõrvad pea külge.
- Pähe lisa silmad ja nina. Lisa dipitops uuristatud kehasse. Kaunistuseks võib veel lisada saiast sabatuti.
- Serveeri porgandite ja muude juurikatega, mida on hea dipi sisse kasta.
/nginx/o/2017/04/14/6551249t1h952e.jpg)