Tuleb välja, et igapäevased toidud, mida me oleme harjunud pikemalt mõtlemata sööma, on keerulisemad, kui me seni arvanud oleme.
Tasub teada: kuus nippi, kuidas pitsat õigesti süüa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtube’i kanal Kash on kokku korjanud kuus parimat nippi, kuidas pitsat õigesti süüa.
- Kui sa tahad kõige värskemat pitsalõiku, siis vaata, millisele vitriinile on kogunenud enim veeauru. Värskelt ahjust tulnud pitsa juures on seda rohkem!
- Kui sa liiga kiirelt süües oma keele ära kõrvetad, raputa keelele suhkrut – see aitab valu vastu!
- Et pitsaviile teineteisest kergesti eraldada, keera seda koorikust – nii pead ise märksa vähem vaeva nägema.
- Et pitsakate viilu taldrikule tõstes kaduma ei läheks, siis tõstmise asemel kasuta «rebi ja haara» tehnikat.
- Pitsale ürte lisades saad nende maitset veelgi esile tuua, kui neid enne käte vahel hõõrud.
- Kui sa pitsalõiku süües kokku murrad, takistad sa selle lagunemist enne, kui maitsev pala su suhu jõuab.