Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: suitsukalasalat võileivakatteks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas valmib mõnus võileivakate või muidu salat koos suitsukala ja kodujuustuga. See on mahe ja lihtne – kokkusegamine võtab maksimaalselt kümme minutit.

Vaja läheb:

  • 1 väiksem suitsutatud heik või muu valge kala
  • 180 g kodujuustu
  • 1 keedetud muna
  • 2 spl majoneesi
  • 1 roheline sibul

1. Puhasta kala luudest (puhastatud kala kaal oli mul umbes 150 g).

2. Sega kokku kodujuustu, hakitud muna, majoneesi ning rohelise sibulaga.

3. Maitse ning lisa vajadusel soola-pipart.

4. Söö kohe näiteks koos röstitud leivaga.

Tagasi üles