Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2017/04/20/6567571t1h1e55.jpg)
Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas valmib mõnus võileivakate või muidu salat koos suitsukala ja kodujuustuga. See on mahe ja lihtne – kokkusegamine võtab maksimaalselt kümme minutit.
Vaja läheb:
- 1 väiksem suitsutatud heik või muu valge kala
- 180 g kodujuustu
- 1 keedetud muna
- 2 spl majoneesi
- 1 roheline sibul
1. Puhasta kala luudest (puhastatud kala kaal oli mul umbes 150 g).
2. Sega kokku kodujuustu, hakitud muna, majoneesi ning rohelise sibulaga.
3. Maitse ning lisa vajadusel soola-pipart.
4. Söö kohe näiteks koos röstitud leivaga.