Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas valmib mõnus võileivakate või muidu salat koos suitsukala ja kodujuustuga. See on mahe ja lihtne – kokkusegamine võtab maksimaalselt kümme minutit.
Retseptisoovitus: suitsukalasalat võileivakatteks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 1 väiksem suitsutatud heik või muu valge kala
- 180 g kodujuustu
- 1 keedetud muna
- 2 spl majoneesi
- 1 roheline sibul
1. Puhasta kala luudest (puhastatud kala kaal oli mul umbes 150 g).
2. Sega kokku kodujuustu, hakitud muna, majoneesi ning rohelise sibulaga.
3. Maitse ning lisa vajadusel soola-pipart.
4. Söö kohe näiteks koos röstitud leivaga.