Fotod: kas sina elaksid selles keset kõrbe olevas kuplis?

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.tinystayblog.com/

Kes meist ei tahaks vahetevahel linnaelust puhata ning veeta aega mõnusas maalähedases suvilas. Sellest olid alati unistanud ka paar Kathrin ja Brian Smirke, kes otsustasid tavapärase metsamaja asemel ehitada hoopis erilise kuppelhoone California kõrbesse. 

Hoone paikneb lähimatest naabritest kilomeetrite kaugusel, mistõttu saab kauneid kõrbevaateid ja tähistaevast nautida täielikus privaatsuses. Samas ei jää väga kaugele ka väike linnake, kust saab vajadusel muretseda süüa ja kütust. 

Foto: www.tinystayblog.com/

Sisustada otsustas paar pigem boheemlaslikus stiilis, kuna nende arust sobis see hüti olemusega hästi kokku. 

Foto: www.tinystayblog.com/

Paljud mööbliesemed ja dekoratsioonid on käsitsi valmistatud ning loovad kodule eriti omapärase miljöö. 

Foto: www.tinystayblog.com/

Teisel korrusel on hiiglasliku voodiga magamistoa kõrval ka vaipadega kaetud ala, kus päeval puhata või istumisi korraldada.

Foto: www.tinystayblog.com/

Kuumade päevade puhul ei puudu majast ka õhukonditsioneer, mis toad jahedana hoiab. Samas on külmadeks öödeks olemas väike ahi, mis vajadusel maja kiiresti soojaks kütab.

Foto: www.tinystayblog.com/

Muidugi ei puudu luksuslikust hütist ka töötav köök ega tualettruum. Lisaks sellele on elutoas olemas ka televiisor ning wifisignaal, et rahulikel õhtutel filmiõhtuid korraldada.

Foto: www.tinystayblog.com/

Hetkel kasutab paar kõrbemaja nii isiklikuks puhkamiseks, kui ka välja üürimiseks. Rohkem infot majakese kohta leiab TinyStay kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles