/nginx/o/2017/04/29/6603497t1hafc2.jpg)
Sel reedel ja laupäeval on Kultuurikatlas toimumas Eesti esimene kohvifestival – Tallinn Coffee Festival, mille raames esitles KAFO Lavazza kohvikus uusi kohvitrende tippbarista Joachim Kuehne Berliini kohvikoolist Saksamaalt.
Sel reedel ja laupäeval on Kultuurikatlas toimumas Eesti esimene kohvifestival – Tallinn Coffee Festival, mille raames esitles KAFO Lavazza kohvikus uusi kohvitrende tippbarista Joachim Kuehne Berliini kohvikoolist Saksamaalt.
Barista Joachim jagas ka üht trendikat külma kohvijoogi retsepti, mis sobib hästi pika nädalavahetuse nautimiseks.
Espresso Tonic
Koostisosad:
Valmista topeltespresso ning lase sel jahtuda. Täida klaas (kuni 200 ml) jääkuubikute ja toonikuga. Lisa espresso ning kaunista viilu laimi, greibi või veriapelsiniga, et lisada tsitruselist nüanssi.
Mõnusat nautimist!