Vaata, milline näeb välja maailma kõige kallim padi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: www.flickr.com

Kas sina kujutaksid ette, et sinu padi oleks kaetud kulla ja teemantidega ning maksaks kokku rohkem kui keskmine sõiduauto?

Selle kullaga kaetud ja spetsiaalselt valmistatud padja disainis Hollandist pärit füsioterapeut Thijs van der Hilst, vahendab Mirror.

Kõige rohkem inspireeris meest patja valmistama tema töö: «Saatsin oma kliendid tihti poodi uut patja ostma, kuid kuna inimesi ja magamisviise on erinevaid, oli raske üht kindlat patja soovitada.» Seetõttu otsustas Hilst patjade valmistamisel kasutada kindlat algoritmi, mis koos inimese peakuju 3D programmi skannimisega aitab luua igale padjale individuaalse kuju.

TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS
TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS Foto: TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS/Caters News Agency

See kindel mudel on valmistatud spetsiaalsest mäluvahust, käsitsi korjatud mooruspuu siidist, Egiptuse puuvillast ning 24-karaadisest kullatud kattest. Lukku kaunistab veel 22,5-karaadine safiir ja neli teemanti.

TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS 
TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS Foto: TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS/Caters News Agency

Uus kullatud padi tuuakse esimest korda avalikkuse ette 22. mail. Pärast seda on eriti kvaliteetse une soovijatel võimalik ka endale uhke padi soetada.

TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS 
TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS Foto: TAILORMADE PILLOW / CATERS NEWS/Caters News Agency

Luksusliku padja maksumuseks on 52 238 eurot. Kui oled aga nõus kullast ja teemantidest loobuma, saab alternatiivi soetada 4578 euroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles