Veider kuulutus: koduaias paikneva telgikoha üür on 90 eurot nädalas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Kui muidu tunduks sellise hinnaga magamiskoht Sydneys hea pakkumisena, siis kuulutust lähemalt vaadates selgub, et tegemist on hoopis telgiga kellegi tagahoovis.

Kümnete tuhandete liikmetega Sydney kinnisvarale pühendatud Facebooki grupis Inner West Housemates, pakutakse üürikoduna pisikest telki aias. Selle eest küsitakse aga nädalas lausa 130 dollarit ehk 90 eurot.

Kuulutuses lubatakse «hubasesse koju» õhkmadratsiga voodit, millest kaugel ei paikne ka söögituba ja köök. Samuti pakutakse üürnikule tasuta tekke, voodipesu, rätikuid ja seepi.

Kodu sobib kõigile, kellele meeldib kommuunielu - ala peab jagama veel viie inimesega, kes üürileandja sõnul muutuvad ajapikku justkui pereliikmeteks.

Kuulutus levis internetis nagu kulutuli ning on jätnud paljud mõtlema, kas tegemist on vaid naljaga. «Nii et nüüdsest peab maksma 130 dollarit selle eest, et elada nagu kodutu?» on jäetud postituse alla kommentaar.

Orginaalkuulutuse ja pilte telgist leiab Daily Telegraphi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles