Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kingi emale maitseid: tiigerkreveti suupisted

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tiigerkreveti suupisted.
Tiigerkreveti suupisted. Foto: Retseptisahtel

Emadepäev on selline armas püha, mil saad ema üllatada. See on tähtpäev, mille puhul ei pea tegema suuri kingitusi, aga see on just see päev, mil võiksid selle ema jaoks eriliseks teha, ilma et ta midagi ootaks. Seega valmista ise või tehke koos emaga neid maitsvaid Retseptisahtli suupisteid. Boonuseks näevad need ka laual väga ilusad välja!

Tiigerkreveti suupisted

Koostisained

  • Peaotäis tiigerkrevette
  • Bruschetta
  • 1 tl sojakastet
  • 1 spl mett
  • 1 spl oliivõli
  • 1 keskmine küüs küüslauku
  • 1 spl laimimahla
  • Hakitud tšilli
  • Murulauk
  • Pipar

Valmistamisõpetus

1. Haki 1 keskmine küüslaugu küüs ja tšilli.

2. Lisa 1 tl sojakastet, 1 spl mett, 1 spl oliivõli, 1 spl laimimahla ja pipart.

3. Tõsta peotäis tiigerkrevette marinaadi ja lase seista umbes 1 h.

4. Vala koos marinaadiga pannile ja prae paar minutit mõlemalt poolt.

5. Tõsta tiigerkrevetid pannilt ja lase kastmel keeda paksemaks.

6. Vala paksenenud kaste tiigerkrevettidele ja lase jahtuda.

7. Määri bruschetta toorjuustuga ja tõsta peale tiigerkrevetid ning kaunista murulauguga.

8. Serveeri suupistevaagnal.

Tagasi üles