Fotod: 5 nutikat ideed maitsetaimede kasvatamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Suur taimede kasvatamise hooaeg on alanud! Kui aga pole mõtteid, kuhu need taimed kasvama panna, siis siit leiab mõned ideed.

1. Pista taimed ühte potti

Maitsetaimed ei pea sugugi kõik eraldi potikestesse kasvama panema. Eriti lihtne ja huvitav moodus on kõik taimed ühte suurde potti külvata ja need sildikestega ära märgistada.

2. Potid nagidega seinale

Kui taimedele mujale ruumi ei leia, tasub plastmassist pottidele augud sisse lõigata ja need nagidega seina või kapi külge rippuma panna.

Foto: www.flickr.com

3.  Taimed kui sisustuselement

Maitsetaimi saab hästi kasutada ka sisustuselementidena. Armsate potikestega saab  täita riiuleid, lauakesi ja redeleid, mis sobivad hästi ka rõdudele või terrassile.

Foto: www.flickr.com

4. Maitsetaimed purki 

Taimede jaoks ei ole sugugi vajadust eraldi potte osta. Väga trendikas lahendus on need hoopis klaaspurkidessse kasvama panna.

Foto: www.flickr.com

5. Tassid ei ole ainult jookidele

Kui purkide idee ei meeldi, on väga kodune ja armas lahendus paigutada taimed hoopis vanadesse tassidesse ja pokaalidesse.

Foto: www.flickr.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles