Vahetult enne emadepäeva toimetasid Stockmanni esitlusköögis vilkad Kahvliahvid, kes üheskoos hõrgutisi kokkasid. Merle Liivak ning Helen Saluveer koos lastega valmistasid mahedaid rabarberi-martsipanimuffineid, maitsvaid tortillataskuid ning värsket kuusevõrsesmuutit. Kahtlemata on need retseptid valmistamiseks sobilikud igal nädalavahetusel – olenemata sellest, kas ees on ootamas mõni püha või mitte.
Kahvliahvid õpetavad, kuidas teha kuusevõrsesmuutit
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KUUSEVÕRSESMUUTI
- Rute retsept raamatust «Lase mind kööki!»
- 2 dl kaerapiima või mahejogurtit
- 3 banaani
- peotäis külmutatud mustikaid, jõhvikaid või muid sõstraid
- näpuotsatäis kuusevõrseid (võivad olla külmutatud)
Murra banaanid tükkideks ja viska kogu kraam blenderisse. Blenderda. Kui soovid vedelamat jooki, lisa sorts vett. Joo otsekohe!