Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2017/05/18/6677415t1hfb6b.jpg)
Vahetult enne emadepäeva toimetasid Stockmanni esitlusköögis vilkad Kahvliahvid, kes üheskoos hõrgutisi kokkasid. Merle Liivak ning Helen Saluveer koos lastega valmistasid mahedaid rabarberi-martsipanimuffineid, maitsvaid tortillataskuid ning värsket kuusevõrsesmuutit. Kahtlemata on need retseptid valmistamiseks sobilikud igal nädalavahetusel – olenemata sellest, kas ees on ootamas mõni püha või mitte.
KUUSEVÕRSESMUUTI
- Rute retsept raamatust «Lase mind kööki!»
- 2 dl kaerapiima või mahejogurtit
- 3 banaani
- peotäis külmutatud mustikaid, jõhvikaid või muid sõstraid
- näpuotsatäis kuusevõrseid (võivad olla külmutatud)
Murra banaanid tükkideks ja viska kogu kraam blenderisse. Blenderda. Kui soovid vedelamat jooki, lisa sorts vett. Joo otsekohe!