:format(webp)/nginx/o/2017/05/21/6690785t1h2664.jpg)
Toidublogija Kadri Raig näitab, kuidas teha omletti, mida täiustab mõnus kodujuust, mis kuumuses ka kergelt sulab.
Toidublogija Kadri Raig näitab, kuidas teha omletti, mida täiustab mõnus kodujuust, mis kuumuses ka kergelt sulab.
Kerge omlett kodujuustu, herneste ja mündiga
Kahele
Vaja läheb:
Juhtnöörid
1. Kuumuta herneid pisut pannil nii, et need vajadusel üles sulaksid ning soojeneksid ning tõsta need seejärel kõrvale.
2. Löö munad koos soola-pipra, vee ja hakitud rohelise sibulaga kergelt vahule.
3. Kuumuta pannil pisut õli, vala omletisegu pannile ning lükka ääri järjest panni keskele nii, et muna ühtlasemalt hüübiks.
4. Kui muna on juba peaaegu küps, siis laota omletile kodujuust ning herned, kata pann kaanega ning lase madalal kuumusel lõpuni küpseda.
5. Enne serveerimist laota peale värske hakitud münt.