Üritades tervislikumalt süüa, oled tõenäoliselt vahetanud valge riisi pruuni riisi vastu välja või ei söö enam üldse riisi. Selleks ei ole aga põhjust, kui riisi õigesti süüa.
Üks olukord, mil valge riisi söömine on tervisele hea
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toitumisnõustaja Maria Marlowe ütleb Pure Wow vahendusel, et valge riis võib olla väga tervislik toit, kui seda süüa koos ubadega.
Kuna valge riis on rafineeritud süsivesik, mis põhjustab veresuhkrutaseme suurt tõusu ja langust, siis tasub selle juurde süüa ube või läätsi, mis alandavad toidu üldist glükeemilist indeksit. Nii püsib veresuhkrutase stabiilsem ja aitab ennetada liiga kiiresti tekkivat näljatunnet.
Sellegipoolest ei ole valge riis toit, mida võiks süüa iga päev, kuid kui seda süüa korra nädalas koos kaunviljadega, ei mõju see tervisele kuidagi halvasti.