Fotod: töökas pereema ehitas lastele ühe eriti armsa mängumaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.tootietrouy.com/

«Kui minu tütar endale mängumaja soovis, ei olnud minu mehel selle ehitamiseks sugugi aega. Niisiis otsustasin projekti ise käsile võtta,» kirjutab pereema Tootie oma blogis.

Tootie polnud varasemalt ehitamisega kokku puutunud, kuid kuna tema lapsed soovisid majakest nii väga, otsustas ta selle valmis teha. «Teadsin, et sellest ei tule midagi suurepärast välja. Mul polnud materjalide ostmiseks suurt summat võtta ning seetõttu pidin enamasti hakkama saama juba kodus leiduvate vahenditega,» kirjutas blogija.

Foto: www.tootietrouy.com/

Esiteks viskas naine pilgu peale olemasolevale materjalile ning joonistas sellest tulenevalt mängumaja ehitusplaani. «Kuna tavaline puit hakkaks mullal seistes mädanema, pidin mõtlema välja mõne muu alternatiivi. Õnneks avastasin aiast neli plastikust kaubaalust. Need sobisid vundamendiks ideaalselt!»

Foto: www.tootietrouy.com/

Kui küljeseinte ehitamine oli naise jaoks pigem lihtne, siis ukse ja aknaga sein tekitas Tootiele raskusi. «Kuna ma ehitamisest midagi ei tea, pidin päris kaua mõtlema, kuidas uks ja aken kindlalt seinas püsiksid. Lõpuks sain aga hakkama!». Kõik seinad kattis naine puitlaudadega.

Foto: www.tootietrouy.com/

Katuseks naelutas naine kodust leitud plekklehe, millega ta kattis ka ukse kõrval oleva aknapealse. Seejärel võõpas naine mängumaja valge värviga üle, kuid ukse jaoks kasutas ta hoopis heleroosat tooni.

Foto: www.tootietrouy.com/

Eriti koduse tunde loomiseks lisas Tootie mängumajale veel huvitava ukselingi, postkasti ja lillepotid. Lõpptulemus on peaaegu iga väikese tüdruku unistus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles