![Ingver](http://f12.pmo.ee/kkEQ-XsB1nP-QhpeEGhpZOP5Rsc=/1442x0/filters:focal(411x230:1551x947):format(webp)/nginx/o/2017/05/24/6703019t1hd587.jpg)
Ingver annab paljudele toitudele eriti huvitava ja aasiapärase maitse. Kuidas on seda juurt aga söögi tegemiseks kõige parem koorida, ilma et pool sellest raisku läheks?
Ingver annab paljudele toitudele eriti huvitava ja aasiapärase maitse. Kuidas on seda juurt aga söögi tegemiseks kõige parem koorida, ilma et pool sellest raisku läheks?
Tavalise noaga koorides läheb suur osa ingverijuurest tihti kaotsi. Koorimisnoaga on tulemus küll natuke parem, kuid siiski on sellega manööverdamne tüütu ning võtab palju aega. Kuigi ingverikoor näeb välja pigem paks ja tugev, on see tegelikult üpris õhuke ning vajab eemaldamiseks vaid ühte väikest teelusikat.
Selleks toimi nii: