Menuka telesaate abil unistuste kodu saanud naine jääb majast ilma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Naine, kes abikaasa surma järel lastega kehvadesse elamistingimustesse virelema jäi, sai menuka telesaate abiga uue kodu, kuid jääb sellest nüüd ilma.

Kui Arlene Nicklessi abikaasa ja poegade isa Tim pärast seitse aastat kestnud võitlust C-hepatiidiga kaotajaks jäi, tuli perel lisaks leinale seista silmitsi tõsiasjaga, et nende elamistingimused on allapoole igasugust arvestust. Viimases hädas pöördus naine Eestiski väga menuka telesaate «Extreme Home Makeover» poole palvega, et saatemeeskond aitaks tema olemasolevat kodu kõpitseda, vahendab Good Housekeeping. 

Tiim otsustaski naisele appi minna, kuid vana maja renoveerimise asemel lammutasid nad selle maani maha ja ehitasid viie päevaga asemele 300ruutmeetrise hiiglasliku villa, kuhu perepojad said oma unistuste toad. 

Tagantjärele ütleb Nickless, et kuigi maja oli kahtlemata äärmiselt võimas, oleks ta nii suurt muudatust isiklikus elus väga tahtnud kellegagi jagada. Paraku pakkis saatemeeskond pärast maja valmimist aga oma asjad kokku ja tema jäi poegadega jälle üksi. «See oli väga raske,» tunnistab naine.

Kas üksindusest või millestki muust tulenevalt, kuid mingil põhjusel jäi naine hätta majaehituseks võetud 30 000 dollari suuruse laenu tagasimaksetega. Selles ta ise saatetiimi kuidagi ei süüdista, vaid leiab, et süüdi on laenuandja, kes olevat tema hinnangul laenu tingimusi määrates seaduse vastu eksinud.

Laenuandja esindaja aga ütleb, et kuigi nende seatud tingimustega tõesti on probleeme ja neil on sellega seoses kohtuasi pooleli, jääb fakt siiski faktiks: Nickless keeldus kohe algusest peale igakuistest tagasimaksetest, mistõttu tema 2008. aastal võetud ja esiti küllalt pisike laen kasvas 2016. aasta lõpuks juba 116 000 dollari suuruseks.

Täna on naise maja oksjonile pandud ja ise pidi ta sealt välja kolima juba esmaspäeval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles