Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja grillinipid: kuumus ja marinaad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikli foto
Foto: Pexels / CC0 Licence

Meie Maxima grilliteemalise lugejamängu raames kirjutas meile lugeja Kristiina, et jagada oma grillinippe.

Kristiina ütleb, et kõige olulisem on jälgida, et grill oleks alustades kuum – ja liha koduses tomatimarinaadis. «Veel meeldib väga grillida šampinjone juustuga. Üheks grillinipiks kasutan veel lihale mahlasuse lisamiseks grillimise ajal selle õllega ülevalamist.»

Lisaks armastab Kristiina grillresti vahel köögivilju grillida.

Mis on sinu grillinipid? Kirjuta meile ja võida grillikomplekt või kinkekaart!

Tagasi üles