/nginx/o/2017/06/12/6774801t1hbab9.png)
«Suviste Seitsmeste» stuudios olid külas fotograaf Hele-Mai Alamaa ja ajakirjanik Merle Liivak, kes näitasid, kuidas metsas ise valmistada tõeliselt häid toite.
«Suviste Seitsmeste» stuudios olid külas fotograaf Hele-Mai Alamaa ja ajakirjanik Merle Liivak, kes näitasid, kuidas metsas ise valmistada tõeliselt häid toite.
Juustune Võrumaa spargli ja tomati risotto, väikese umbrohuga
Ühe poti roog. Kogused saab mõnusalt ette kokku pakkida. Õnnestub a-la-ti ja on imemaitsev.
Koori ja haki sibul ning küüslauk peeneks ja kuumuta pannil korralik tükk võid. Prae sibulat rahulikult, kuni on klaasjas, siis lisa küüslauk. Prae edasi. Nüüd puista peoga umbrohtu, pooled sparglivartest (otsad jäta lõppu) ja mõni kirsstomat. Sega riis ka sekka, prae mõni minut ja lisa vein. Kodus võid teha teises potis podiseva kuuma puljongiga. Matkal pudista kuubik lihtsalt riisile ja sirista vaikselt jaokaupa vett peale. Spargliotsad sega lõpuks sekka koos lusikatäie või ja riivitud juustuga.
Struktuur jäägu kleepuv (mitte kuiv) ja riis pisut krõmps.
Kui oled kahekesi, söö otse potist, väldid jahtumist ja nõusid on ka tunduvalt vähem pesta.
Lihtsalt imeline grillitud kalaga. Aga ole ettevaatlik, nii ei taha varsti enam üldse restorani minna.