Kasulik nipp: kulukate dekoratiivvärvide asemel saab kasutada ka toidukilet

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cheryl Phan / www.hometalk.com

Kas teadsid, et seintele saab luua huvitavaid mustreid koduste esemetega, näiteks kilekottide, tolmuharjade, käsnade ja kaltsudega. Blogija Cheryl näitas, kuidas luua seintele huvitav muster toidukilega.

 «Ilusat tulemust on nii lihtne saavutada ja see näeb välja täpselt nagu tapeet. Lisaks saab seda teha iga värviga, mis meeldib. Mina valisin sinise, et seinad näeksid välja nagu vesi,» kirjutab Cheryl.

Foto: Cheryl Phan / www.hometalk.com

Samm 1: Esiteks tuleb sein värvida heledama tooniga, näiteks valge või helebeežiga.

Samm 2: Vali välja põhiline värv, mis on alusvärvist umbes neli tooni tumedam. Cheryl valis sinaka tooni, mis tekitas seinale basseini välimuse. Kata sellega sein.

Foto: Cheryl Phan / www.hometalk.com

Samm 3: Lõika toidukilest välja tükk ja silu see pintsli abil seinale. Kilesse peaks tekkima kortsud, et tekiks õige efekt. 

Foto: Cheryl Phan / www.hometalk.com

Samm 4: Kui sein on silutud, eemalda toidukile ja viska see ära. Pea meeles, et iga kord läheb vaja puhast kiletükki. 

Foto: Cheryl Phan / www.hometalk.com

Tulemus peaks välja nägema selline. «Olen kasutanud seda tehnikat ka metallvärvidega ja see on andnud seintele eriti modernse ja huvitava välimuse. Mängi värvidega ja tunne lõbu!» andis Cheryl nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles