Fotod: vaata, milline trendikas minikodu valmis roostes raudtünnist

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Oleme näidanud, kuidas moodsa kodu saab ehitada nii vanast kanakuudist, hobutreilerist kui koolibussist. Nüüd on aeg vaadata, milliseks imeliseks koduks saab muuta vana ja roostes raudtünni.

Kui enamik inimesi seda vana tünni vaataks, näeks nad seda ilmselt lihtsalt suure raudkolakana. Kaks Missourist pärit venda Taimoor ja Rehan nägid tünni aga hoopis teistmoodi - neil tekkis sekundiga idee see minikoduks ehitada, vahendab FYI Network.

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Pärast seda kui vennad tünni aknad ja ukseaugud lõikasid, sisustasid nad selle moodsa mööbliga, mis muutis tünni unelmate puhkekohaks. 

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Lisaks sellele, et nad ehitasid minikodu ette sisseehitatud lõkkeplatsi ja diivanitega terrassi, meisterdasid nad tuppa ka hubase platvormvoodi, kust avanevad kaunid vaated metsatukale.

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Teisel pool tünni paikneb väike kööginurk ja pehme nahast diivan, kus mõnus aega veeta nii vendadel endil, kui nende külalistel.

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Igal juhul on tegemist suurepärase meistriteosega, millega just igaüks hakkama ei saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles