Fotod: käsitööna valminud palkmaja Harjumaa männimetsade all

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

See kodu on tõelise isetegija unistus: käsitsi on valmistatud köögimööbel, paljud riiulid ja tegelikult kogu hubane puitmaja!

Vahur Sova projekti järgi 2013. aastal käsitööna valminud viietoaline palkmaja asub nii Tallinna piirilt kui ka Haapsalust vähem kui tunnise autosõidu kaugusel. 

Foto: www.kv.ee

Maja esimesel korrusel asub avar elutuba koos kööginurgaga, selle kõrval paikneb kabinet. Elutoast pääseb suure lükandukse kaudu maja lõunaküljel asuvale terrassile. Esimesel korrusel asub veel esik, WC, sahver ning katlaruum. 

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Elutoast viib trepp teisele korrusele avarasse trepihalli, millest pääseb valgusküllasesse hommikupäikesele avatud magamistuppa, vannituppa ning kahte väiksemasse tuppa, mis hetkel kasutusel laste tubadena.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Maja ümbruses asub kuppelkasvuhoone, sauna vundament koos väikese tiigiga ning majapidamis- ja puukuur. Hooviala jaoks on valmimas ka permakultuurne aiakujundusprojekt.

Foto: www.kv.ee

Mustikaid, vaarikaid ja seeni saab korjata oma hoovist ning ümbruskonna metsad on samuti marja- ja seenerohked. Lähimad suvitajad naabrid asuvad 300 meetri ja püsielanikud 800 meetri kaugusel. 

Foto: www.kv.ee

Maja on müügis 167 000 euroga. Vaata kodu lähemalt KV.ee kinnisvaraportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles