Fotod: selline on kõige kallim korter Eesti kinnisvaraturul (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinna vanalinnas Rüütli tänaval müüakse ruumikat korterit, mis kinnisvaraportaali KV.EE põhjal on kõige kallim hetkel müügis olev korter kogu Eestis.

Seitsmetoalise ja 328ruutmeetrise korteri eest  soovitakse saada 2 500 000 eurot. Maja, kus korter asub, on esmakordselt mainitud juba 1661. aastal.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Praeguse ilme ja kujunduse said hooned aastal 2006 ümberehitusprojekti järgi, mille autoriks on OÜ T-Linnaprojekt ja arhitekt Tiina Linna. 

Foto: KV.EE

Kahe sissepääsuga korteri juurde kuulub külalistemaja ja varjualusega abihoone. Lisaks tänavakividega kaetud siseõu, kus ilus kiviktaimla ja vana tugimüür.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Interjööris on taastatud või uuendatud ning erakordse stiilitundega eksponeeritud keskaja jõuka linnakodaniku elamu sisekujundusele omaseid elemente – puitpaneelidest kassettlaed, erinevad ukse- ja aknasillused, tahvelseinad ja lambriid, tugevast puidust massiivsed talalaed ja erinevad ehituskonstruktsioonid, ajastustiilis imposantsed kaminad ja muu selline.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Vaata rohkem KV.EE koduleheküljelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles