Juuni vaadatuimad kinnisvarakuulutused pakuvad üllatuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Korterite tõusvad hinnad on kinnisvarakuulutuste vaatamisi mõjutanud sedasi, et vaadatuimate kuulutuste esiviisikusse ühtegi korterit möödunud kuul üldse ei mahtunudki.

«Kui portaalis on näha, et korterite pakkumishinnad trügivad vaid tõususuunas, siis ei ole imestada, et üha rohkem piilutakse majade poole. Juunikuu kõige vaadatumate kuulutuste edetabelit ilmestab paljuski igasuvine trend, kus üha rohkem vaadatakse maju. Otsitakse maakodusid ja suvilaid, aga ka omale uut kodu aia ja hooviga, kus suveõhtutel mõnus väljas istuda oleks,» ütleb kinnisvaraportaali KV.EE turundusjuht Kristiana Põld.

1. Endise peaministri kodu, hind 279 000 eurot

Foto: KV.EE

Taavi Rõivase ja Luisa Värgi majaosa Tallinnas Wismari tänaval on endiselt müümata. Huvi selle vastu näib olevat aga suur, sest tegu on vaadatuima kuulutusega portaalis. 

2. Mereäärne oma järvega maja Harjumaal, hind 320 000 eurot

Foto: KV.EE

Teisele kohale jäi huvitav pakkumine Harjumaal: oma järvega mereäärne maja Keila vallas Harjumaal. Tegu on õdusa ja hubase maakoduga. 

3. Ridaelamuboks Rae vallas Harjumaal, hind 174 500 eurot

Foto: KV.EE

Nelja magamistoaga ridaelamuboks, mis valminud 2007. aastal. Hinna sisse kuulub osaliselt tehnika ja mööbel, mis majas praegu kasutusel. 

4. Eramaja Tartu linnas, hind 314 999 eurot

Foto: KV.EE

Kuuetoaline 2007. aastal ehitatud eramaja Tartus Maarjamõisas otsib uut omanikku. Maja muudab eriliseks tagahoovis terrassi vahetus läheduses asuv välibassein.

5. Ott Leplandi kodu Kristiines, hind 299 000 eurot

Foto: KV.EE

Ott Lepland müüb oma 2015. aastal valminud ridaelamuboksi, kus ruumi suurele perele. Üldpinda on üle 200 ruutmeetri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles