![Artikli foto](http://f11.pmo.ee/1dk01AnBrJ3TIeBqZW9LbVPwOhM=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2017/07/17/6900709t1heb56.jpg)
Toidublogija Kadri Raig näitab, kuidas teha külmsuppi, mis on ideaalne suvel tööle kaasa võtmise toit, sest seda pole soojendada tarvis. Pane lihtsalt purgiga külmkappi ja kui õige aeg käes, siis pargipingile päikese kätte nautima!
Toidublogija Kadri Raig näitab, kuidas teha külmsuppi, mis on ideaalne suvel tööle kaasa võtmise toit, sest seda pole soojendada tarvis. Pane lihtsalt purgiga külmkappi ja kui õige aeg käes, siis pargipingile päikese kätte nautima!
Vaja läheb:
Juhtnöörid
1. Tükelda kõik köögiviljad pisut väiksemaks ning viska blenderisse.
2. Surista ühtlaseks ning pudista sinna sisse sai, et see pisut pehmeneda saaks. Jära umbes 5 minutiks seisma.
3. Lisa blenderisse ka sool, õli ja äädikas ning surista nii ühtlaseks, et kõik tükid on kadunud.
4. Tõsta kann külma ning jahuta supp täielikult. Mida külmem seda parem, aga kindlasti ära seda külmuta.
5. Serveerimisel lisa krõmpsuvaid värskeid köögivilju ja nirista peale oliiviõli.