Galerii: võimas uue omaniku ootel korter agulilinnaosa puumajas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hea küll, Supilinna kohta ei saa viimastel aastatel tegelikult enam agul öelda, kuigi ta paljude silmis seda endiselt on. Täna vaatame järele, milline võimas korter end ühes sealses vanas puumajas peidab.

Supilinna puumaja teisel korrusel asub skandinaaviapäraselt sisustatud kolmetoaline avar korter. Kuigi maja on vana, on see põhjalikult renoveeritud, nii et ei jää millegi poolest alla tänapäevastele uusarendustele.

Võimas korter Supilinnas.
Võimas korter Supilinnas. Foto: KV.EE

Ligi 70ruutmeetrise korteri aknad avanevad sisehoovi. Praegu on elamine jagatud köök-elutoaks, söögitoaks, kus lisaks laste mängunurk, ja magamistoaks. Soovi korral annab tubade kasutust ilmselt pisut muuta.

Võimas korter Supilinnas.
Võimas korter Supilinnas. Foto: KV.EE

Korter läheb uuele omanikule kogu tehnika ja sisustusega ning see on üks väärt saak: köögis on SMEGi tehnika, vannitoas Balteco kivivann ja  Made in Hyperborea betoonvalamu. Magamistoast leiab Softrendi voodi Fuuga.

Võimas korter Supilinnas.
Võimas korter Supilinnas. Foto: KV.EE

Kogu korter siseviimistlusest sisustuseni on kvaliteetne ja hoolikalt valitud. Eraldi tähelepanu väärib julge mööblivärvivalik köögis.

Rohkem infot leiab KV.EE koduleheküljelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles