Püüad sa vähem liha süüa või ka lihtsalt rasvast sööki piirata, peekonist siiski loobuma ei pea.
Maitsev lahendus veganitele: porgandipeekon
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porgandipeekon on oivaline lisand, mis maitseb nagu päris sealihast peekon, vahendab Pure Wow.
Kahe portsjoni jaoks on vaja suurt porgandit, 1 spl oliiviõli, jahvatatud paprikat ja meresoola.
Pane ahi 180 kraadi juurde soojenema. Lõika köögiviljakoorijaga õhukesed porgandilaastud. Sega porgandilaastud kausis oliiviõliga korralikult kokku. Laota porgandid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja jälgi, et need ei puutuks üksteise vastu.
Küpseta porgandilaaste ahjus 10-15 minutit ja jälgi aeg-ajalt, et need küpseksid ühtlaselt. Kui tahad eriti krõbedat porgandipeekonit, siis keera need ringi ja küpseta kauem. Lõpuks maitsesta porgandid soovi järgi soola ja paprikapulbriga.
Vaata ka allolevast videost, kuidas porgandipeekonit pannil praadida!