Kui sa oled kunagi saanud halba arbuusi, tead, kui suure pettumuse võib see vili valmistada – eriti, kui sa tead, kui suussulav võib arbuus parimatel hetkedel olla. Kuidas valida poest aga õige arbuus, mis maitseks mahlaselt ja magusalt?
Trikk, kuidas valida mahlaseim ja parim arbuus
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Kitchn ütleb, et kõige olulisem on arbuusi kaal. Hoolimata vilja suurusest peaks arbuus su käes tunduma raske ja kogukas. Seejärel keera see ümber ja otsi kollast laiku – see viitab, et arbuus on küpsenud ja mida küpsem vili, seda magusam maitse.
Lõpuks aga koputa arbuusikoorele – küpsed viljad kõlavad õõnsalt, mitteküpsed aga tuhmilt.