Sama materjal, mida praegu öölampideks kasutatakse, saab ilmselt varsti sulle söögitegemisel tähtsaks.
See köökides leviv trend jõuab ilmselt varsti ka sinuni
Üha rohkem on näha inimeste seas levimas uut söögitegemise trendi. Nimelt kasutatakse grillimisel või toidu serveerimisel suurt Himaalaja soola plokki.
Soolatükke, mida muidu kasutatakse shot'iklaaside, küünlajalgade ja öölampide valmistamisel, kasutatakse nüüd ka toitude valmistamiseks. Plokk lisab toidule õrna soolamaitse, ilma et tavapärasele maitsestamisele aega peaksid kulutama.
Soolaplaat on üllatavalt mitmekesine – seda saab kasutada nii grillil, pliidil, ahjus kui ka külmkapis asjade hoiustamiseks. Plokk on disainitud selleks, et lisada õrna soolasust nii meretoitudele, lihale, juurikatele kui ka juustudele. Soolaplokki saab kasutada kas või õrnalt soolakate šokolaadiküpsiste valmistamiseks.
Samuti on soolaplokki väga kerge puhastada – see tuleb vaid õrnalt harjaga puhtaks küürida ja pärast pesemist kohe ära kuivatada. Enne kasutamist tuleb aga alati veenduda, et plokk täiesti kuiv oleks.