Viis nutikat lahendust, kuidas säilituskarpe kappides hoiustada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Säilituskarpe on tavaliselt ülimalt tüütu hoiustada. Isegi kui need alguses korralikult ritta sätid, lähevad need hiljem ikka sahtlis või kapis igale poole laiali. Siin on aga viis nutikat võimalust, kuidas neid kontrolli all hoida.

 1. Kasuta nõuderesti

Nõuderest ei ole kasulik vaid nõude kuivatamiseks. Täpselt sama mõistlik on seda kasutada hoopis karbikaante hoiustamiseks nagu seda tegi blogija Natural Home Made Livingust. Iga kaane saad panna kahe taldrikute hoidmiseks mõeldud pulga vahele ja võid olla kindel, et need sealt vahelt ära ei kao.

Foto: http://naturalhomemadeliving.blogspot.com

2. Puupulgad

Kuigi ehituspoodides on müügis eraldi pegboardid, siis selle kapist välja libiseva aluse tegi blogija Merrpadist ise. Selleks on vaja vaid puurida näiteks puitplaati augud, kuhu sisse puupulgad püstiselt torgata saab. Eriti lihtne on puupulki ka liigutada, et saaks ka teiste mõõtmetega asju vahele hoiustada.

Foto: www.merrypad.com

3. Puitplaadidest organiseerija

Kui viitsid eriti palju vaeva näha, võid ehitada oma köögisahtlitesse puitplaatidest spetsiaalsed vahed, nagu tegi seda blogija Neat Methodist. Lisaks sellele, et see on ülimalt hea võimalus, kuidas karpe korralikult hoiustada, näeb see väga professionaalne välja.

Foto: https://neatmethod.com/

4. Suured karbid ja miniriiulid

Blogija My House My Homest otsustas oma köögikapi organiseerida hoopis mitme erineva vahendiga. Plastmasskarbid pani ta hoiule suurematesse kastidesse ja klaasanumate jaoks paigaldas ta kappi eraldi väikse metallist riiuli. See aitab karpe niiviisi hoida, et alumise välja võtmiseks pole vaja tervet kappi ümber tõsta.

Foto: www.my-house-my-home.com

5. Hoia kaaned ukse küljes

Kui tahad eriti ruumisäästlik olla, võid õmmelda oma kapiukse külge samasuguse hoidja, nagu seda tegi blogija Little Adelaide Kate. Riidest hoiustaja kinnitas ta kapiukse külge knopkadega.

Foto: littleadelaidekate.blogspot.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles