Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hooajalised toiduained, mis su naha särama panevad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Mythja Photography / PantherMedia / Scanpix

Kas teadsid, et kapsas võitleb vähirakkudega? Aga seda, et kapsas ennetab kortsude tekkimist? Vaata järele, milliseid nahale kasulikke toiduaineid suvel toidulauale tuua.

Peet. Võimas antioksüdant, mis viib kehas põletikutaseme madalale ning kaitseb nahka vananemise eest.

Bataat. Maguskartul pakub rohkelt A- ja C-vitamiini, toetab naha uuenemist ja kasvamist ning tagatipuks aitab ravida aknet.

Kapsas. Kapsas on samuti hea antioksüdant, mis aitab võidelda vähirakkudega. Lisaks aitab kapsas nahal ennetada kortsude tekkimist.

Rooskapsas. See leheline on täis C-vitamiini, mistõttu on seda tark süüa haiguste hooajal. C-vitamiin aitab tagada terveid küüsi, juukseid ja nahka.

Allikas: Women's Lifestyle

Märksõnad

Tagasi üles