/nginx/o/2017/08/25/7026009t1ha21c.jpg)
Toidublogija Kadri Raig teab palju võimalusi, mida teha suvikõrvitsast. Üks neist on veganikook, mida küll ahjusoojalt hästi süüa ei saa. Parim on see kook jahtunult.
Toidublogija Kadri Raig teab palju võimalusi, mida teha suvikõrvitsast. Üks neist on veganikook, mida küll ahjusoojalt hästi süüa ei saa. Parim on see kook jahtunult.
Vaja läheb:
Juhtnöörid
1. Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
2. Määri vorm õhukese kihi kookosõliga ning puista üle kakaoga. Hoia vormi taigna tegemise ajal külmikus.
3. Purusta banaan ühtlaseks pudruks ning sega kokku pähklivõi ja vahtrasiirupiga.
4. Lisa samasse kaussi 1 dl kakaod ja vanill ning sega ka see segamini.
5. Lisa riivitud suvikõrvits, sega ühtlaseks.
6. Viimasena sega tainasse küpsetuspulber ja näpuotsatäis soola.
7. Vala tainas vormi, silu ühtlaseks ning küpseta umbes 40 minutit.
8. Enne lahti lõikamist lase koogil vormis täielikult jahtuda! Kõige paremini maitseb see järgmisel päeval külmkapikülmalt.