7 kõige kohutavamat kinki, mida oma võõrustajale teha saad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Sugugi mitte kõik kingid, mis sa külla minnes oma võõrustajale heast südamest teed, ei pruugi teda rõõmustada – vastupidi, mõnda neist võib ta suisa solvavana tõlgendada.

Sisekujundusesemed

Solvavat pole siin õnneks midagi, teise inimese maitset võib olla lihtsalt väga raske tabada ja isegi siis, kui oled veendunud, et nüüd sai küll otse naelapea pihta pandud, võib see löök ikka väheke mööda minna.

Jõuluehted

Kõik ei armasta kuuskedega kodu kaunistada, kõik inimesed ei tähistagi jõule. Kui tegemist on usulise küsimusega, on solvumiseks juba tegelikult teoreetiline võimalus olemas, nii et milleks endale ja kingisaajale ebamugavust põhjustada?

Lahtipakkimata kink

Kes meist poleks siis aeg-ajalt mõnd kingiks saadud eset pikemalt mõtlemata edasi kinkinud. Kuid enne, kui seda teed, kontrolli kingipakk põhjalikult läbi, et sa kogemata midagi väga ebasobivat edasi ei kingiks.

Söögipoolis

Kui sa ei tunne võõrustajat läbi ja lõhki, pole mõtet ka suupisteid kingiks viia. Paljusid asju ei sööda, paljude asjade vastu on inimestel allergia. 

Väikesed kodumasinad

Vaata esimest punkti – sa ei tea, millised on inimese täpsed eelistused ja mis tal juba olemas on. Ära hakka umbropsu riskima.

Liialdatud kingid

Kui lähed sõprade juurde soolaleivale või lihtsalt mõnusale ühisele õhtusöögile, piisab hästi pudelist veinist. Kallihinnalised pokaalid, serveerimiskandikud või muu taoline tekitab lihtsalt ebamugavust – kink olgu ikka sündmuse suurusega vastavuses.

Väga odavad kingid

Odavmüügist ostetud defektiga munalõikur näiteks pole kindlasti kink, millega sõbrale külla minna!

Allikas: Country Living

Mis on kõige kummalisemad kingid, mis sina võõrustajana saanud oled? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles