Veel piisavalt soe ja päikeseline augustisuvi on parim põhjus, et kostitada end mõnusal päikesepäeval ühe troopilise mekiga jäätisekokteiliga.
Retseptisoovitus: troopiline jäätisekokteil kurkumiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia toidublogija Merilin Siimpoeg soovitab selleks puhuks jahutava suvise mangokokteili retsepti, millele annavad omanäolise maitsenüansi hapukas sidrun, õhetav münt ja rikkalikult tervendavaid antioksüdante ning vitamiine sisaldav kurkum.
Koostisosad (kogused kahele)
- 1 tops mangosorbeti ja vanillijäätise segu (310 g)
- 1 pisike mango
- 1 viil ananassi
- 1 oks värsket piparmünti
- 1 spl sidrunimahla
- ¼ tl jahvatatud kurkumit
Valmistamine
Püreesta kõik koostisosad kannmikseris ühtlaseks kreemjaks joogiks, vala klaasidesse ja naudi kohe!