Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Retseptisoovitus: troopiline jäätisekokteil kurkumiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Merilin Siimpoeg

Veel piisavalt soe ja päikeseline augustisuvi on parim põhjus, et kostitada end mõnusal päikesepäeval ühe troopilise mekiga jäätisekokteiliga.

Premia toidublogija Merilin Siimpoeg soovitab selleks puhuks jahutava suvise mangokokteili retsepti, millele annavad omanäolise maitsenüansi hapukas sidrun, õhetav münt ja rikkalikult tervendavaid antioksüdante ning vitamiine sisaldav kurkum.

Koostisosad (kogused kahele)

  • 1 tops mangosorbeti ja vanillijäätise segu (310 g)
  • 1 pisike mango
  • 1 viil ananassi
  • 1 oks värsket piparmünti
  • 1 spl sidrunimahla
  • ¼ tl jahvatatud kurkumit

Valmistamine

Püreesta kõik koostisosad kannmikseris ühtlaseks kreemjaks joogiks, vala klaasidesse ja naudi kohe!

Tagasi üles