IKEA loodab korraldada revolutsiooni veebiostlemises

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE PHOTO: IKEA lipud ja logo Šveitsis Spreitenbachis, 2016. REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo
FILE PHOTO: IKEA lipud ja logo Šveitsis Spreitenbachis, 2016. REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS

Rootsi ettevõte IKEA üllatab taas. Koostöös IT-gigandi Apple'iga tutvustatakse sügisel uut liitreaalsusel põhinevat mobiilirakendust IKEA Place.

Apple'i uue operatsioonisüsteemi, iOS11, väljalaske kuupäeva on raske prognoosida, ent hiljemalt kuu aja pärast peaks see jõudma kõikide iPhone 6, iPad Pro ja uuemate mudelite kasutajateni. Uue operatsioonisüsteemi tehnilisi võimalusi ja mastaapsust otsustas ära kasutada ka Rootsi mööblipoodide kett IKEA, luues liitreaalsusel baseeruva mobiiliaplikatsiooni.

Uue aplikatsiooni eripära seisneb selles, et lubab kasutajail kodust lahkumata koos ligipääsuga IKEA e-poodi sobitada valitud mööbliesemeid oma koju. Kasutajatel on reaalajas osteldes võimalik veenduda, kas meelepärastel esemetel on üldse kohta ja ruumi nende majapidamises.

Vaata videost, kuidas uus aplikatsioon töötab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles