Ülevaade: 5 soodsat kinnisvarapakkumist Harjumaal

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3-toaline korter Mustamäel.
3-toaline korter Mustamäel. Foto: www.kv.ee

Kui ressursse napib, ent koduostu soov on suur, vaata üle järgnevad võrdlemisi soodsad kinnisvarapakkumised ning ehk leiad endalegi sobiva.

Eksklusiivsed väikekorterid Mustamäel 

Kahetoalised uusarendused Mustamäe südames sobivad väga hästi nii esimeseks koduks kui ka üüriinvestori potentsiaalseks investeeringuks. 2018. aasta kevadel valmivaid kortereid iseloomustavad eelkõige madalad kommunaalkulud ning põhjalikult läbimõeldud lahendused. Samuti on majas kõigi elanike kasutuseks ka eraldi pesumasinaruum.

Korterite müügihinnaks on 64 900 - 86 900 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

Korter Mustamäel
Korter Mustamäel Foto: www.kv.ee

Valgusküllane korter Valgevase tänaval

Külaliskorterina loodud 2-toaline korter Valgevase tänaval on järjekordne näide kvaliteetsest siseviimistlusest ning suurepärasest planeeringust. Kõrgel soklikorrusel asuv korter müüakse soovi korral koos sisustusega. Kultuurinautlejate meeleheaks on kõigest jalutuskäigu kaugusel ka Telliskivi Loomelinnak ja Tallinna vanalinn.

Korteri müügihinnaks on 75 000 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

Korter Kalamajas.
Korter Kalamajas. Foto: www.kv.ee

Kunstipärase lahendusega nurgakorter Kitseküla asumis

See unikaalne 2-toaline nurgakorter Kitseküla asumis on sobiv variant neile, kelle südameasjaks on jätta võimalikult mininaalne roheline jalajälg. 2010-2011 remondi läbinud korteris on kasutatud looduslikke materjale, eesotsas naturaalse puitparketi ja veebaasil värvidega. Korteri pilgupüüdjaks on sisseehitatud raamaturiiul, mis on vaatega esiku sissepääsu poole. Kogu kortermaja küttesüsteem on läbinud uuenduse ning korteri juurde kuulub ka eraldi kelder ja panipaik.

Korteri müügihinnaks on 76 000 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

Korter Kitsekülas.
Korter Kitsekülas. Foto: www.kv.ee

Uued kodud Lagedil sind lageda taeva alla ei jäta

Pirita jõe lähistel Lagedi alevikus Jaama tee 10/1 ja 10/2 valmib tänavu septembris kahe kortermajaga uusarendus nimetusega Hansamaja. Põhjamaiselt kõrge ehituskvaliteedi, energiatõhususe ja turvalisusega C-energiaklassiga korteri juurde kuulub ka panipaik ning parkimiskoht. Hubases piirkonnas on kõik eluks vajalik vaid jalutuskäigu kaugusel.

Korterite müügihinnad algavad 76 000 eurost. Vaata lähemalt SIIT

Uued kortermajad Lagedil.
Uued kortermajad Lagedil. Foto: www.kv.ee

Uues kuues korter Mustamäel

Selle trendika 3-toalise korteri leiad Mustamäelt, E. Vilde tee 61. Põhjaliku muutuse läbinud korter on täielikult sisustatud ning kogu mööbel ja tehnika on sealjuures hinna sees. D-energiaklassiga korter paistab silma eelkõige nutikate värvi- ja ka disainilahenduste poolest.

Korteri müügihinnaks on 85 000 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

3-toaline korter Mustamäel.
3-toaline korter Mustamäel. Foto: www.kv.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles