Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Pealinna parima pitsa jahil

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kaja Pizza Köök.
Kaja Pizza Köök. Foto: Mihkel Maripuu

Pisikeses Kaja Pizza Köögis on Napoli päritolu puuküttega pitsaahi ja kõrgete kokakraadidega pitsameister Andrei Lesment, 20 tooli ja popkornimasin pealekauba.

Lahke teenindaja sõnul avab pitsakoht uksed keskpäeval ja töötab seni, kuni tainast jätkub. Mõni päev tehakse valmis sada tainapalli, teinekord vähem. Sel päeval oli veidi pärast kella kahte sajast tainapallist tegemata veel kuus.

Tagasi üles