:format(webp)/nginx/o/2017/09/13/7096695t1he1bd.jpg)
Restoran Tokumaru kokk Christopher Hipp Kuut avaldab enda loodud retsepti, mida saab igaüks ise kodus järgi proovida ning ka sel pühapäeval Solarises toimuval Jaapani toidutänaval mekkida.
Restoran Tokumaru kokk Christopher Hipp Kuut avaldab enda loodud retsepti, mida saab igaüks ise kodus järgi proovida ning ka sel pühapäeval Solarises toimuval Jaapani toidutänaval mekkida.
Bolognyoza’d ehk Jaapani gyoza-pelmeenid ja natuke Itaaliat (neljale)
Täidise valmistamiseks läheb vaja:
Valmistamine:
Prae hakkliha, peeneks tükeldatud tšilli ja küüslauk pannil. Keeda ja püreesta tomat ning sega hakkliha hulka. Maitsesta segu tumeda sojakastmega.
Pelmeenitaina tegemiseks läheb vaja:
Valmistamine:
Sega jahu hulka pidevalt söögipulkadega segades vett, nii, et tainas jääks kergesti rullitav — mitte liiga kleepuv, ega ka liiga jahune. Lisa pesto ja sega korralikult läbi. Rulli tainas õhukeseks ning vormi pelmeenivormi või tassipõhja abil sobivad sõõrid. Aseta taina keskele täidis ning vajuta pelmeenid sõrmedega kokku.
Praadimiseks läheb vaja:
Valmistamine:
Vala pannile seesamiõli ja prae pelmeene keskmisel kuumusel, kuni nende alumine pool on krõbe ja kuldkollane, pealmine osa aga pehme. Lisa pannile umbes sentimeeter vett ja hauta veidi kuumust alandades, kuni vesi on kadunud. Serveeri meelepärase kastmega.