Itaalia köök (vähemalt see, mida tunneb enamik) on üsna lihtne. Itaallased eelistavad lihtsat, liialdusteta toitu. See retsept on kohandatud meie maitsetega ja tulemus on suurepärane. Proovi ise!
Sisuturundus
Itaaliapärane ahjuvorm pasta ja köögiviljadega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4 portsjonit
Valmistamisaeg: 45 min
1 pakk köögiviljasegu Bonduelle Vapeur "Italian Mix"
250 g täisteramakarone
100 g hästisulavat juustu
100 g peenestatud kuivikuid
1 klaas piima
3 spl jahu
40 g võid
1 loorberileht
sool, pipar
Kuumuta ahi 140 kraadini.
Sulata puhtas praepannis või, lisa jahu, prae, segades vispliga. Lisa soe piim, kuumuta keemiseni, pidevalt segades vispliga. Lisa loorberileht, maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud pipart.
Riivi juust peenelt ja sega kuivikutega.
Keeda makaronid „al dente“ seisundini, vala vesi välja. Lisa ülessulatatud köögiviljad, sega. Täida saadud seguga ahjuvorm. Peale vala jahukastet ja raputa kuivikuid juustuga. Küpseta ahjus 30 minutit.
Serveeri kohe.