:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7102153t1he6d4.jpg)
Itaalia köök (vähemalt see, mida tunneb enamik) on üsna lihtne. Itaallased eelistavad lihtsat, liialdusteta toitu. See retsept on kohandatud meie maitsetega ja tulemus on suurepärane. Proovi ise!
4 portsjonit
Valmistamisaeg: 45 min
1 pakk köögiviljasegu Bonduelle Vapeur "Italian Mix"
250 g täisteramakarone
100 g hästisulavat juustu
100 g peenestatud kuivikuid
1 klaas piima
3 spl jahu
40 g võid
1 loorberileht
sool, pipar
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7102137t1h4f2b.jpg)
Kuumuta ahi 140 kraadini.
Sulata puhtas praepannis või, lisa jahu, prae, segades vispliga. Lisa soe piim, kuumuta keemiseni, pidevalt segades vispliga. Lisa loorberileht, maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud pipart.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7102141t1hba9e.jpg)
Riivi juust peenelt ja sega kuivikutega.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7102145t1h189e.jpg)
Keeda makaronid „al dente“ seisundini, vala vesi välja. Lisa ülessulatatud köögiviljad, sega. Täida saadud seguga ahjuvorm. Peale vala jahukastet ja raputa kuivikuid juustuga. Küpseta ahjus 30 minutit.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7102147t1ha60f.jpg)
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7102151t1hee9b.jpg)
Serveeri kohe.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7102153t1he6d4.jpg)