Ülevaade: mis hinnaga on võimalik Tallinnas garaažiboks soetada? (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KV.EE
KV.EE Foto: KV.EE

Uusarendusi kerkib Tallinnas kui seeni pärast vihma. Kuidas on lood aga parkimisvõimaluste ja garaažiboksidega? Alljärgnevalt anname ülevaate viiest eriilmelisest garaažiboksist üle kogu Tallinna.

1. Maa-alune garaažiboks südalinnas

See parkimiskoht asub äsjavalminud Poordi Residentsi maa-aluse garaaži teisel korrusel ning on kogusuuruselt 15,4 ruutmeetrit. Garaažil on puldiga avatav sissepääsuvärav ning see müüakse eraldi korteriomandina. Krõbeda 25 000 euro eest võib see garaažiboks saada sinu omaks.

Foto: KV.EE

2. Soodne parkimiskoht Liikuri 8a majas

Selle tõkkepuudega piiratud parkimiskoha omanikuks saad kõigest 3000 euro eest. Ostes kaks gaaražikohta korraga, kujuneb mõlema hinnaks aga 5500 eurot. Majas on videovalve ning parkimiskohtade sissesõidu juures ka valvur.

Foto: KV.EE

3. Mehitatud valvega garaažikoht Kaupmehe 7

Selle sooja garaažikoha Kaupmehe 7 kortermaja esimesel korrusel saad kätte 19 000 euro eest. Majas on turvakaamerad ja öösel hoiab objektil silma peal valvur, kes iga tunni tagant garaažist läbi liigub. Lisaks turvalisusele on sellel parkimiskohal ka võrdlemisi madalad kommunaalkulud - talvisel ajal ca 20 eurot.

Foto: KV.EE

4. Parkimiskoht D-terminali läheduses

Parkimiskoht Karu 20 kinnistul tagab sulle kiire ligipääsu nii kesklinnale, sadamale kui ka läheduses asuvatele büroohoonetele. Hinnaks tagasihoidlikud 9900 eurot.

Foto: KV.EE

5. Soe parkimiskoht koos panipaigaga Liivaoja tänaval

16-ruutmeetrise soojustatud parkimiskoha Kadrioru asumis saad soetada 15 000 euro eest, kusjuures peale kauba saad ka 1,6-ruutmeetrise panipaiga omanikuks. Garaažikorrusel on tagatud videovalve ning selle uksed avanevad automaatselt, telefonitsi.

KV.EE
KV.EE Foto: KV.EE
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles