Võileivahinnaga hädise maja ostnud naine teenis sellega tohutu summa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Seda, mida see naine tegi, võib nimetada väga oskuslikuks seljataguse ja tuleviku kindlustamiseks. 

Nimelt ostis Jane Alexander abikaasa Gusiga 1977. aastal Londonis umbes 330 euroga kaks väga hädises seisus maja. Enam kui 40 aastat ja 33 000 eurot hiljem sai neil valmis kaks suurepärast kodu, mille müügist teenis paar täna enam kui kaks miljonit eurot.

Kinnisvarahinnad Londonis on hetkel laes ja hetk müügiks oli seega väga soodne. Paljud peavad sellist pikaajalist müügieesmärgiga renoveerimisprojekti mõttetuks, kuid Jane ja Gus ei saaks rohkem rahul ollagi - vanaduspõlv on neil nüüd sisuliselt kindlustatud, vahendab Daily Mail.

Majad ostsid nad omal ajal linnalt, kes pidas nende oma kulude ja kirjadega renoveerimist liiga tüütuks ja kulukaks. Tüütu ja aeganõudev see protsess kahele eraisikule tõesti oligi, kuid väga kulukaks paar projekti tagantjärele, arvestades vahelt teenitud summat, praegu küll ei hinda. Suurem osa renoveerimistöödest sai tehtud viimase kahe aasta jooksul.

Vaata fotosid tehtust SIIT

Kas oled ka mõne sellise projektiga proovi teinud? Või plaanid veel kinnisvarasse investeerimise ja selle arendamise abil endale lisasissetulekut või vanaduspõlve kindlustada? Jaga oma mõtteid ja kogemus kommentaarides, meie Facebooki-lehel või anonüümse vihjena SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles