Fotod: isa ehitas lastele ühe aegade võimsaima mängumaja (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Adam Boyd/Facebook

Esmapilgul ei tahaks hästi uskuda, et tegemist on mängumajaga: see näeb välja nagu üks tavaline mõnus verandaga eramaja, mis mõeldud elamiseks tervele perele. 

Ameeriklane Adam Boyd just täpselt sellist tulemust taotleski, kui ta oma kahele tütrele maja ehitama asus, vahendab Country Living. 

Foto: Adam Boyd/Facebook

Tõsi, Adam on küll ametiltki ehitaja, aga tulemus on muljet avaldav sellegipoolest. Võimsa maja juurde kuuluvad ronimissein, liumägi ja kiikedekomplekt. Maja sisemusest leiab aga tavalisele kodusele omast sisustust vaheldumisi kriidiseinte ja muu lapsemeelsega.

Foto: Adam Boyd/Facebook
Foto: Adam Boyd/Facebook

Kohe, kui Adam oli oma kätetööst fotosid jaganud, hakkas ta saama hulganisti tellimusi inimestelt, kes soovisid oma lastele midagi samasugust. Ja justnimelt sellega Adam nüüd tegelema hakanud ongi. 

Foto: Adam Boyd/Facebook

Adam ütleb, et ajal, kui ta maja ehitas, pidasid paljud teda projekti suurejoonelisuse pärast pisut hulluks, kuid nüüd kiidavad tehtut kõik.

Vaata rohkem fotosid Adami Facebookist.

Milline mängumaja teie lastel on? Saada meile foto SIIT! 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles