Teenimatult unustatud soodne põrandamaterjal sobib igasse kodusse

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Laminaatide ja laudpõrandate kõrval on üks alternatiiv põrandakatetele täiesti teenimatult tähelepanuta jäänud ja unustusse vajunud, ometi sobitub see pea kõigisse kodudesse suurepäraselt.

Linoleum on midagi, mis Eesti inimese vastikusest õlgu väristama paneb: kõigile meenuvad ebamäärast värvi ja kehvasti paigaldatud põrandakatted nõukaajast. Tegelikult võib linoleum põrandal olla väga efektne ja sisekujundusele palju juurde anda. Lisaks sellele on see väga kergesti puhastatav.

Foto: VidaPress

Kõige toredam asjaoli linoleumpõrandate juures on ehk aga see, et võrreldes teiste põrandakatte materjalidega on see väga soodne. 

Väga vastupidavat linoleumi toodetakse tänapäeval paljude erinevate mustritega, nii et seda pole kindlasti peljata vaja, et tuleb leppida samasuguse kiviimitatsiooniga nagu nõukaajast meeles. 

Foto: VidaPress

Valikuvõimalus on lai ja midagi igasse kodusse sobivat peaks leidma igaüks. Kõige paremini sobib linoleum kööki, vannituppa ja esikusse, kuid julgemad on seda kasutanud ka elu- ja suisa magamistoas. 

Foto: VidaPress

Kas sinu kodus leidub linoleumi? Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles